Spanje

Te koop

 • 404 Aantal woningen 250 projecten
 • 404 Wonen Tot 300 m2
 • 404 Aantal kamers 2 tot 8

Woning in Spanje aan de Costa Blanca

Stel je voor... Een leven omringd door azuurblauwe wateren, zonovergoten stranden en een bruisende cultuur die je hart verovert. Welkom aan de Costa Blanca, het paradijs dat wacht om jou te omarmen!

Of je nu op zoek bent naar een schilderachtige plek vol geschiedenis, een bruisende badplaats of een serene kustparel, de Costa Blanca heeft voor elk wat wils. Onze uitgebreide selectie van exclusieve woningen van staat klaar om jouw droom te verwezenlijken. Laat MTB Makelaardij je gids zijn bij het vinden van jouw droomwoning langs deze spectaculaire kustlijn.

Welkom bij de magie van de Costa Blanca!

Woningaanbod

Wellicht ziet u op veel websites hetzelfde woningaanbod, dat komt doordat men in Spanje geen exclusiviteit kent. Projecten worden niet slecht bij één of enkele makelaarskantoren weggezet, maar iedereen mag het volledige woningaanbod aan de Costa Blanca aanbieden. Eigenlijk kun je dus iedere nieuwbouwwoning aan de Costa Blanca met onze begeleiding aankopen! De projecten die wij aanbieden buiten de projecten van Bella House worden kieskeurig geselecteerd om de kwaliteit te waarborgen.

Het gebied waar onze projecten worden aangeboden loopt van Denia tot aan San Pedro del Pinatar.

bekijk aanbod

De eerste stap tot uw droom woning

Uw reis begint in Nederland bij MTB Makelaardij en wordt voortgezet in Spanje met de ondersteuning van de makelaars van Bella House. Bella House is een veelzijdige partij, actief als makelaar en projectontwikkelaar, waarmee wij graag samenwerken.

De oriëntatiefase start in ons mooie kantoor aan de Piushaven in Nederland. Onze makelaar, Martin ten Bokkel, zal u een uitgebreide presentatie geven over alle aspecten die u dient te kennen bij de aanschaf van een (tweede) woning in Spanje. Hierbij wordt gekeken naar welk gebied het beste aansluit bij uw wensen, welke zaken er allemaal bij komen kijken, waar u rekening mee moet houden en hoe u de eerste stappen kunt zetten.

Zodra wij u hebben leren kennen en op de hoogte zijn van uw wensen, gaan we samen met de makelaars in Spanje op zoek naar projecten die bij uw voorkeuren passen. Deze projecten zullen we met u doornemen. Als de projecten u aanspreken, volgt de volgende stap: een reis naar de Costa Blanca. De projecten bieden stuk voor stuk prachtige woningen, maar de omgeving is eveneens van groot belang voor het gevoel van thuiskomen in Spanje.

Op dit punt nemen onze Nederlandstalige en Vlaamstalige collega's van Bella House het over. Onze collega zal de tijd nemen om u kennis te laten maken met de projecten en de omgeving. Binnen twee dagen zal zij u de favoriete projecten tonen en u uitgebreide informatie verschaffen over de mogelijkheden van de woningen. Tevens zal zij u begeleiden bij alle administratieve en financiële zaken die hierbij komen kijken. Bella House onderscheidt zich van andere makelaars in de regio door hun kennis en full-service aanpak. U zult kunnen profiteren van kosteloos advies en bijstand van hun in-house advocaat dankzij dit full service pakket.

Zowel MTB Makelaardij als Bella House hechten waarde aan betrokkenheid gedurende het gehele proces, van begin tot einde, en zij zullen niet uit beeld verdwijnen op het moment dat u uw handtekening zet.

62785 Xl

Wist u dat..

 • Aan de Costa Blanca de zon 300 dagen per jaar schijnt.
 • Het levensonderhoud in Spanje veel goedkoper is dan in Nederland.
 • Nieuwbouw in Spanje opgeleverd wordt inclusief, keuken, badkamer, vloer, gestucte wanden en meubels. U hoeft bij wijze van spreken alleen u w koffer mee te nemen.
 • U het gehele koopproces wordt begeleid door Nederlands sprekende specialisten, ook in de winkels voor het uitkiezen van de meubels, keuken en badkamer.
 • U iedere dag rechtstreeks op Alicante kunt vliegen, ook vanuit België.
 • Een woning aan de Costa Blanca niet alleen een plek is om van te genieten, maar ook een slimme investering is. De vastgoedmarkt hier is stabiel en groeiende, wat zorgt voor aantrekkelijke rendementen op de lange termijn.
 • De Costa Blanca een waar golfparadijs is.
 • De Costa Blanca vooral een prettig gebied is voor mensen met ademhalingsproblemen, astma, huidproblemen zoals eczeem, psoriasis en allergieën. Mensen met reuma of andere spier- of gewrichtsklachten voelen zich veel beter door dit microklimaat.
 • Vliegveld Alicante uitgeroepen is tot beste vliegveld van Europa van 5-15 miljoen passagiers

bekijk aanbod

Overzichtskaart Woningen Spanje MTB Makelaardij