Kwaadeindstraat 129, Tilburg

5041 JL Tilburg € 350.000

Op een zeer herkenbare plek, aan de kruising Kwaadeindstraat, Ringbaan West is dit heerlijk appartement gelegen op de eerste verdieping van de bouw en ideaal gelegen tov de hoofdentree. 

 Met een separate ingang is de entree van deze hoogbouw besloten, veilig en zeer persoonlijk. Per verdieping maken slechts twee appartementen gebruik van de portiek die toegang biedt tot het trappenhuis, de lift en de appartementen. De entree van het complex beschikt over een video/intercomsysteem en brievenbussen aan de buitenzijde. Ruime hal met lift en het trappenhuis naar de appartementen en de parkeerkelder. Er is ruim voldoende parkeergelegenheid rondom het complex. Daarnaast beschikt de eigenaar van dit appartement over een tweetal bergingen (waarvan een met krachtstroom) én een eigen parkeerplaats in de afgesloten parkeerkelder. Het stadscentrum is op steenworp afstand gelegen, ook winkels, NS station, sport- en onderwijsvoorzieningen zijn nabij. Op loopafstand is ook het spoorpark gelegen.

Kortom: Een fantastisch en speels appartement op een prettige en centrale woonlocatie!

Indeling:
Hal met toegang tot modern afgewerkte toiletruimte met hangcloset en fontein. Ook de ruime woonkamer van ca 40 m² is toegankelijk vanuit de hal. Speelse woonkamer met prachtig groen uitzicht door de vele raampartijen aan de voorzijde van het appartement. De open keuken aan de achterzijde is voorzien van granieten blad en Miele apparatuur, zoals een nieuwe vaatwasser, koelkast, combi magnetron, inductie kookplaat en RVS-afzuigkap. Vanuit de woonkamer is de serre bereikbaar. Deze serre heeft een dubbele functie; in de wintermaanden dient de ruimte als heerlijke toevoeging aan de woonkamer en in de zomermaanden verandert deze in een zonnig balkon. De schuiframen kunnen dan ook volledig worden open geschoven en zijn voorzien van elektrische schutters.

De slaapkamers zijn bereikbaar via de gang. De hoofdslaapkamer aan de achterzijde van het appartement heeft een oppervlakte van ca.17 m2. De tweede slaapkamer doet nu dienst als kantoor, telt ca. 9 m2 en is middels een schuifpui gescheiden van de serre. De badkamer is voorzien van een douchecabine, zwevend toilet en twee wastafels . Naast de badkamer bevind zich een technische ruimte met de opstelling van de was apparatuur en de CV-ketel is hier gesitueerd.

In de afsluitbare parkeerkelder zijn de parkeerplaats en de bergingen gesitueerd. Dit specifieke appartement is het enige in het gehele complex dat over een extra grote berging beschikt met krachtstroom, elektra en wandcontactdozen, rechtstreeks aangesloten op de eigen meter.

Bijzonderheden:
- Nabij het centrum
- Parkeergarage
- 2 bergingen
- Heerlijk appartement
- Miele inbouwapparatuur
- Alle voorzieningen in de buurt
- Geheel geïsoleerd

De NEN 25 meetnorm is een indrukwekkendee meetnorm, waarbij is voldaan aan de uitgangspunten die worden gehouden. Zo wordt oa een zolder zonder vaste trap of met een lichtoppervlakte (bv dakraam) kleiner dan 0,5 m² niet tot de woonoppervlakte gerekend. Hierdoor lijken soms kleiner lijken dan de echte vloeroppervlakte en kleiner lijken dan bij woon woningen waar de makelaar de meetnorm te niet heeft aangepast. Ondanks het feit dat de meetnorm verplicht is, is dat niet alle makelaars consequente norm. MTB Makelaardij laat haar woningen inmeten door een erkend bedrijf. Het meetrapport van deze woning is dan ook, indien gewenst, ter inzage.