Krommebeemd 59 Oosterhout

4907 DS Oosterhout € 269.000

Op een kindvriendelijke locatie in de woonwijk "Dommelbergen", is aan een rustige straat met vrij uitzicht gelegen deze ruime en goed onderhouden tussenwoning met onderhoudsvrije voortuin, zeer nette onderhoudsvrije achtertuin op het noorden en vrijstaande stenen berging. De woning beschikt over vier slaapkamers, een moderne nette badkamer en een zeer ruime zolder. Deze woning is volledig voorzien van rolluiken, dubbele beglazing en gunstig gelegen t.o.v. winkelcentrum "Arkendonk" (op loopafstand), (basis)scholen, sportaccommodaties, busverbindingen en diverse uitvalswegen richting Breda, Rotterdam en Utrecht.

Indeling
Via de hal met toilet bereikt u de sfeervolle Z-vormige living voorzien van een nette laminaatvloer en opdekdeuren. De laminaatvloer is overal hetzelfde in de gehele woning en netjes doorgelegd, dus geen gebruik gemaakt van dorpels. De woonkamer is voorzien van inbouwspots en dimmers. Onder de trap bevindt zich de meterkast die ook dient als berging.
Aan de achterzijde van de woning bevindt zich de half open keuken. De ruime keuken in L-vorm en apart gedeelte voor de hoge kasten is voorzien van een keramische kookplaat, RVS afzuigkap, spoelbak, combimagnetron, koelkast, vaatwasmachine, apothekerskast en carrouselkast. Vanuit de keuken en huiskamer heeft u toegang tot de achtertuin. Plafond en wanden zijn in 2020 geschilderd. Voorkant woning is in 2019 geschilderd, achterkant in 2018.

Eerste verdieping

Via een vaste trapopgang bereikt u de ruime overloop welke toegang geeft tot drie slaapkamers en de badkamer.

Slaapkamer I (afm. ca. 4.30 x 3.24m). Deze ruime slaapkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning en voorzien van een laminaatvloer.

Slaapkamer II (afm. ca. 3.24 x 2.84m), gelegen aan de voorzijde van de woning en voorzien van een laminaatvloer.

Slaapkamer III (afm. ca. 3.17 x 2.21m), gelegen aan de achterzijde en eveneens voorzien van een laminaatvloer.

De zeer nette en moderne badkamer is volledig betegeld en ingericht met wastafelmeubel, wandcloset met inbouwreservoir, inloopdouche en designradiator.

Tweede verdieping
Via de vaste trap bereikt u de zeer ruime voorzolder met dakraam, laminaatvloer en aansluitpunten ten behoeve van de wasmachine en/of wasdroger.

Grote zolder/slaapkamer (afm. ca. 4.22 x 3.66m) met groot velux dakraam, laminaatvloer en veel bergruimte over de gehele breedte aan beide kanten achter de knieschotten.

Tuin
Voortuin

Onderhoudsvrij aangelegd met een stenen muur en de sierbestrating is gelegd in de specie, dus nooit meer last van onkruid.

Achtertuin

Fraaie en keurig verzorgde onderhoudsvrije achtertuin (ca. 10,30 meter diep x 5.51 meter breed) welke op het noorden is gelegen, met achterom en voorzien van sierbestrating, kunstgras, verlichting en elektra. Achter op het perceel staat de vrijstaande stenen berging (ca. 6m²) v.v. elektra. De poort is 140 cm breed, wat zeer handig is met een motor of scooter.

Bijzonderheden
De NEN 2580 meetnorm is een eenduidige meetnorm, waarbij met bepaalde richtlijnen rekening gehouden wordt. Zo wordt o.a. een zolder zonder vaste trap of met een lichtoppervlakte (bv dakraam) kleiner dan 0,5 m² niet tot de woonoppervlakte gerekend. Hierdoor kan de woonoppervlakte soms kleiner lijken dan de daadwerkelijke vloeroppervlakte en kleiner lijken dan bij vergelijkbare woningen waar de makelaar de meetnorm niet toe heeft gepast. Ondanks het feit dat de meetnorm verplicht is, hanteren niet alle makelaars consequent de norm. MTB Makelaardij laat haar woningen inmeten door een erkend bedrijf. Het meetrapport van deze woning is dan ook, indien gewenst, ter inzage.