Iepenstraat 6 Tilburg

5038 KN Tilburg € 350.000

Heerlijk woning op een toplocatie in Tilburg! In de fraaie Bomenbuurt met vrij uitzicht verrassend ruime, zeer speels ingedeelde stadswoning met nette keuken, moderne badkamer met bad en douche, extra toiletruimte op de begane grond (en niet uitsluitend op de eerste verdieping), sfeervolle woonkamer, multifunctionele vide(kamer), drie slaapkamers, wasruimte alsmede een dakterras en achtertuin met berging en op het zonnige zuiden georiënteerd. De gehele achterkant is voorzien van rolluiken. Deze goed onderhouden woning is verder uitermate gunstig gelegen ten aanzien van supermarkten ( grote AH ), scholen, centrum Tilburg, Centraal Station en het Spoorpark. Binnen een paar minuten bereikt u de uitvalswegen naar Breda, Eindhoven en Waalwijk.

Begane grond:
De entree is voorzien van een meterkast met hierin de groepenkast, de watermeter, de unit van de stadsverwarming en een geheel betegeld toilet met fontein. Aan de voorkant van de woonkamer bevindt zich de keuken in U-opstelling met granieten blad en voorzien van de navolgende inrichting: Koelvriezer, combi-magnetron, inductie kookplaat, afzuigkap en nieuwe vaatwasser. De sfeervolle en lichte woonkamer met vide en hoge ramen is uitgevoerd met een eiken houten vloer. Tevens heeft u toegang tot de achtertuin. De begane grond is afgewerkt met een mooie tegelvloer (keuken), eiken vloer (woonkamer) en spuitwerk wanden en plafonds.

1e Verdieping:
Via de spiltrap bereikt u de overloop, separate toiletruimte v.v. geheel betegeld toilet met fontein en de fraaie badkamer welke is ingericht met douche, bad, wastafelmeubel en extra kast. Daarnaast zijn er twee kamers, waarvan een multifunctionele vide(kamer) van ca. 15 m2 en een slaapkamer van 12,8 m2. De overloop en kamers zijn voorzien van een laminaat vloer. De kozijnen zijn voorzien van draaikiepramen.

2e Verdieping:
Via de spiltrap en de overloop bereikt u de twee slaapkamers van ca. 13 en 16 m2, waarvan een kamer met toegang tot het dakterras, welke op het zuiden is gesitueerd. Heerlijk genieten van de zon tot laat in de avond. Tevens een wasruimte met de aansluitingen t.b.v. de wasapparatuur en de opstelling van de mechanische ventilatie. Ook deze verdieping is afgewerkt met een laminaat vloer.

Tuin:
Mooie aangelegde achtertuin met veel groen en toch onderhoudsvrij. Heerlijk gelegen op het zuiden, met mooie bestrating, borders, achteringang en vrijstaande houten berging.

Bijzonderheden
- Sinds kort is de woning voorzien van glasvezel.
- Standaard zijn deze woningen voorzien van een toilet op de 1e verdieping. Deze woning heeft ook een toilet op de begane grond.
- Tuin en balkon gelegen op het zuiden.
- Woning is gelegen op een toplocatie in Tilburg.
- Rolluiken aan de achterkant, dus heerlijk genieten van de zon op het zuiden en toch koel binnen.