Hondsbergselaan 5 Oisterwijk

5062 JR Oisterwijk € 1.750.000

Nu de mogelijkheid uw droomwoning te creëren in de mooiste natuur van Nederland? Het kan aan de Hondsbergselaan, de absolute toplocatie van Oisterwijk. Op deze kavel van circa 8.865 m² bent u vrij om uw villa naar eigen idee te ontwerpen en te realiseren binnen de bestemmingsplanvoorschriften van de gemeente.

Oisterwijk wordt met recht "de Parel in het groen" genoemd. Deze gastvrije gemeente in het hart van het nationaal landschap 'Het Groene Woud' beschikt over een uitgebreid aanbod aan exclusieve winkels, horeca, vele terrassen, kleine en grotere parels. De van oudsher bekende natuurgebieden Oisterwijkse bossen, 80 vennen en de Kampina vormen een schitterende omzoming van het vennendorp. Het contrast tussen de rust van de natuur en de nabijheid van de vele voorzieningen die het dorp rijk is, kenmerken het karakter van Oisterwijk.

In augustus 2020 werd Oisterwijk bekroond tot één van de allermooiste dorpen van Nederland. De jury roemde de typisch Brabantse en bourgondische sfeer én jaloersmakende ligging in de bossen.

De ontsluitingswegen richting Eindhoven en Tilburg (A58) en ’s-Hertogenbosch (N65) zijn binnen 5 minuten bereikbaar.

Het betreden van het perceel kan na het maken van een afspraak met de verkopende makelaar.