De Koopvaardij Koopvaardijstraat bouwnr. 2

5017 AN Tilburg € 489.000

Luxe appartement met uitzicht over de Piushaven en het centrum

Middenin het centrum van Tilburg aan het populaire Piushavengebied wordt een hoogwaardig appartementencomplex gerealiseerd, genaamd De Koopvaardij. Een uniek complex wat de binnenstad verbindt met dit havengebied. Door de gehele transformatie van deze omgeving ontstaat er een prachtig nieuw woongebied op een toplocatie aan het water.

Het appartementencomplex De Koopvaardij biedt een grote diversiteit aan qua woningafmetingen en prijzen. Tel daar het prachtige uitzicht over het Piushavengebied bij op en dit wordt een fantastische nieuwe plek om te wonen!

In deze woning op de 1e verdieping beleeft u de verbinding tussen de Piushaven en het centrum van Tilburg. De luxe en moderne uitstraling van het appartement en het -complex gecombineerd met het geliefde ‘oude stadswijk’ gevoel zorgen voor een goede balans. De appartementen worden gekenmerkt door de moderne architectuur en de lichte uitstraling.

De ruim en royaal ingerichte appartementen bieden veel mogelijkheden: zo is er in de badkamer voldoende ruimte voor een bad, is er walk-in-closet te realiseren en is er een aparte witgoedruimte. De royale ruimtes zijn naar eigen smaak in te delen. De ultieme eyecatcher van het appartement is, zonder twijfel, de riante woon- en leefruimte. U woont niet alleen op een zeer gewilde locatie, maar ook op het mooiste plekje van Tilburg! Vanaf € 525.000 v.o.n.

Overdracht 

Vraagprijs € 489.000 k.k
Aangeboden sinds  1 okt 2019
Aanvaarding  in overleg