Carrer de s'Hort de sa Fruita 1

07800 Eivissa, Spanje € 2.650.000

Het Ibiza-gevoel is een ruim en rekbaar begrip, waar iedereen een eigen invulling aan geeft. Toch blijft er die ene gemene deler; het gevoel dat Ibiza iets bijzonders is, iets wat bijna ongrijpbaar en ondefinieerbaar is.

Unieke kans om het penthouse in het elegante gebouw van The White Angel Ibiza te verwerven. In totaal zijn er 2 penthouses. Het appartement heeft 360 graden uitzicht en de hele dag zon met een terras van 297m2 dat zich om het hele pand wikkelt. De ligging is ook uitzonderlijk op 5 minuten fietsen van de haven en 10 minuten fietsen van de oude stad.

Het appartement heeft 4 slaapkamers, 3 badkamers en een gastentoilet. De hoofdsuite heeft toegang tot het terras en een eigen badkamer, twee tweepersoonskamers die een badkamer delen, hebben ook toegang tot het terras en uitzicht op Talamanca en de vierde slaapkamer is iets kleiner maar heeft een eigen badkamer.

Het woongedeelte is gecombineerd met een open keuken en is omgeven door ramen en deuren die uitkomen op de terrassen die het binnen- en buitenleven combineren. Vanaf het grote terras voor de woonkamer is er een comfortabele zit- en eethoek met een barbecue, allemaal met uitzicht op Formentera en Dalt Vila .

Uitgerust met Gira technologie (bijvoorbeeld voor het aansturen van jaloezieën/rolluiken, smart home en verlichting), open woonruimtes, airconditioning warm/koud en een volledig ingerichte keuken allemaal op loopafstand van Marina Botafoch Ibiza .

De woning wordt gemeubileerd verkocht (behalve persoonlijke spullen) en met 2 parkeerplaatsen en 1 berging in een ondergrondse garage.

De community bestaat uit gelijkgestemde eigenaren, die genieten van een duik in het gemeenschappelijke zwembad en een work-out in de gemeenschappelijke professioneel uitgeruste fitnessruimte. Een on-site conciërge is beschikbaar als uw eerste punt van service

Overzicht

Vraagprijs € 2.650.000
Woonoppervlakte 153 m²
Dakterras 297 m²
Slaapkamers 4
Status Te Koop
Bouw Vakantiewoning